Girl Online af Zoe Sugg | Langeland Bibliotek

Girl Online af Zoe Sugg

hænder i mange forskellige farver med tommelen op
Photo: Colourbox

Nicole Knøs Christensen anbefaler


Selvom målgruppen for denne bog er piger på 13-16 år, så blev jeg alligevel lidt fanget af historien.
Den er selvfølgelig en MEGET tøset, romantisk og til tider en lidt dramatisk fortælling, men det er også en bog, som tager mange gode aktuelle emner op; om alt fra usikkerheden med at være en teenagepige, til almindelig tøsefnidder til mobning på nettet. Hovedpersonen, Penny, bliver udstillet og mobbet.
 
Bogen er på 370 sider og teksten er nem at gå til. Kapitlerne er overskuelige og hurtigt læst, fordi man bliver helt opslugt af den fængende stemning. Sproget er let og levende.
 
Jeg anbefaler varmt denne bog til alle teenagepiger der mangler lidt læsestof, eller hvis man (ligesom mig) bare gerne vil være lidt klogere på teenageres verden.
 
Lidt om forfatteren:
Zoe Sugg er 26 år og fra Storbritannien. Hun er selv blogger og går under navnet ”Zoella”. Desuden er hun også kendt for sine skønhedsprogrammer på Youtube. 
 
 
Zoe Sugg: Girl online
Serie: 
Af Zoe Sugg (2015)
16-årige engelske Penny er klodset, lider af panikanfald og har kun en bedste ven, naboen Elliot. Men da de rejser til New York, hvor hun møder guitaristen og sangeren Noah, forandres hendes liv for altid
Zoe Sugg: Girl online på turné
Serie: 
Af Zoe Sugg (2016)
16-årige Penny følger med kæresten Noah på turné i Europa, men undervejs må Penny afgøre hvor meget hun skal ofre for at være Noahs kæreste. Hun kæmper med angst og savner at være en anonym blogger
Zoe Sugg: Girl online går solo
Serie: 
Af Zoe Sugg (2017)
Penny tager til London, hvor hun forsøger at komme videre efter bruddet med Noah. Her møder hun Callum, som også interesserer sig for fotografering. Måske kan hun overvinde tabet af Noah, ved at date Callum?


Af: Vibeke Næsborg

Udgivet: Lørdag 28. maj 2016 • Opdateret: Mandag 21. september 2020