Bedste nordiske krimi | Langeland Bibliotek

Bedste nordiske krimi

Foto af forsiden af bogen Stormfald
Photo: Modtryk

Tove Alsterdal vinder Glasnøglen for bedste nordiske krimi 2021


Den svenske krimiforfatter Tove Alsterdal er kendt for sin sans for plotsammensætninger, det tårnhøje spændingsniveau og dramatik i topklasse – og nu har hun vundet Glasnøglen 2021 – prisen for den bedste nordiske krimi – for bogen 'Stormfald', der udkom i maj i år.  

 

”Tragisk”, ”engagerende” og ”djævelsk godt skrevet” er bare nogle af begrundelserne fra juryen for, hvorfor ’Stormfald’ er løbet med den store litterære pris.   

 

I ’Stormfald’ møder vi Eira Sjödin, der efter mange år er vendt tilbage til sin fødeby for at arbejde som efterforsker. Eira Sjödin bliver sat på efterforskningen af et brutalt mord, der vækker ubehagelige minder i hende.  

 

’Stormfald’ er første del i Tove Alsterdals nye serie, der foregår i et lille samfund i Ådalen. I Danmark har anmelderne rost krimien til skyerne, og både hos Jyllands-Posten, Politiken og Kristeligt Dagblad har den scoret sig 5 stjerner.  

 

Reserver bogen herunder: 

 

 

Tove Alsterdal: Stormfald
Serie: 
Af Tove Alsterdal (2021)
Slog den kun 14-årige Olof virkelig en ung pige ihjel for mange år siden? Og hvem har nu dræbt hans far? Og hvorfor spreder ondskaben sig som ringe i vandet i den lille by i Nordsverige? Det bliver en opgave for politiet, og læsere af gode krimier med flere lag følger gerne arbejdet


Af: Kim Heinrich

Udgivet: Onsdag 11. august 2021 • Opdateret: Onsdag 11. august 2021