Dagen derpå | Langeland Bibliotek

Dagen derpå

Avisen Politikens tillæg bredt ud over bibliotekets reol
Photo: Langeland Bibliotek

- en lille oversigt over mediernes dækning af borgermødet med Politiken


Søndag den 25.10. udkom Politikens PS!-tillæg proppet til randen med langelændernes billedsvar på Politikens fotoserie fra august - en serie, der fik Langeland op i det røde felt over noget, der for mange i bedste fald føltes som en fordomsfuld indstilling til hvad udkanten er og kan.

I august mødte Politiken derfor op til et møde med en stor samling vrede langelændere. Her blev det aftalt, at Langeland skulle komme med et modsvar i en egenproduceret billedserie.

På udgivelsesdagen for billedsvaret valgte Politiken, repræsenteret af chefredaktør Bo Lidegaard og fotochef Thomas Borberg, igen at at aflægge Langeland et besøg og tage diskussionen op, hvor den sidst blev sluppet.

Diskussionen var åbenbart også af interesse for andre medier, som var mødt talstærkt op. Vi har her forsøgt at samle de forskellige artikler, video og billeder, vi har kunnet grave frem og suppleret med vores egen fotoserie fra mødet. 

Her er der således en mulighed for at blive lidt klogere på de mange forskellige synspunkter. God fornøjelse!

Links til:

Politikens oprindelige fotoserie (nu kun tilgængelig for abonnenter)

Langelændernes fotosvar 

Politikens opsætning af fotosvaret (nu kun tilgængelig for abonnenter)

Politikens medfølgende artikel og video til fotosvaret (nu kun tilgængelig for abonnenter)

Politiken: Det handler om hvordan vi ser på hinanden (nu kun tilgængelig for abonnenter)

Politiken: Begge billedserier er subjektive (nu kun tilgængelig for abonnenter)

Politiken: Derfor følte Langeland sig så forulempet af Politiken (nu kun tilgængelig for abonnenter)

Fyns Amts Avis' dækning af mødet

Fyens Stiftstidendes dækning af mødet

Radio Diablo interview

Ugeavisen Øboen (som e-publikation, artiklen kan findes på side 11)

billeder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politikenbilleder fra dialogmøde med Politiken


Af: Vibeke Næsborg

Udgivet: Mandag 26. oktober 2015 • Opdateret: Torsdag 10. september 2020